Şehit Üsteğmen Cem Nuri Başgül İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim Sisteminin gelişmesi için sağlanacak özgün katkılarla Şehit Üsteğmen Cem Nuri Başgül İlkokulu´nda "Bilgi Çağının" gerektirdiği bilgi, beceri, değer ve teknolojinin etkin kullanımı sağlanarak, Türkiye´de ve çağdaş ülkelerdeki eş değer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin bir kurum olmaktır

Misyon: Şehit Üsteğmen Cem Nuri Başgül İlkokul personeli ve O.G.Y.E olarak öğrencilerin bilgi, beceri, ve istidatları doğrultusunda öğrenmelerini sağlamak, bilgili, becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, milli, ahlaki ve insani değerleri tanıyarak benimsemelerine ortam hazırlamak, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş vatan ve millet sevgisi ile donanmış, demokratik yaşam tarzını özümsemiş birer birey olmalarına yardımcı olmak ve çağımızın gelişen şartlarına cevap verebilecek nitelikle bilgi beceriyi kazandırmak temel görevimizdir.

Başarılar: 2014-2015 Teog sınavı İl birincisi 2018-2019 Minikler Satranç İl Üçüncülüğü

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitcemnuribasgulilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Şingah Mah. Bahar Sokak No 12 BAYBURT

Yerleşim Yeri - Şehir Merkezi

Adres - Şingah Mah. Bahar Sokak No 12 BAYBURT

Ulaşım Hastane ve Toki Dolmuşlarıyla 5 dakikada ulaşılabilir yerdedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2 KM